Om Midtlollands Glasfiber

 

 

Siden 6. juli 1990, har Midtlollands Glasfiber været ejet af Peter Ingemann Jensen. Firmaet har siden da fremstillet og repareret forskellige glasfiberprodukter Det drejer sig her om fx diverse legepladsartikler, som rutschebaner og tårnspidser. Andre småting som badebassiner og fuglebade, har desuden altid være en del af produktionen. Hyttefade, bagagebokse, gokartsæder, udstyr til motorcykler, biler og lignende, samt reparation af både har også altid været en del af produktionen. Vi har endda bygget en båd helt fra bunden, som du kan se flere detaljer om under produkter.

    Bænke, borde og redningskasser til færger, er med tiden blevet en stor del af vores produktion. Vi har i dag et større samarbejde med Mariteam A/S, hvortil vi i dag leverer et stort antal af de førnævnte bænke, borde og redningskasser, der så igennem dem leveres videre til A.P. Møller - Mærsk A/S, hvilket i sidste ende gør os til leverandør til Mærsk.

Du kan besøge Mariteams hjemmeside her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder

 

Hjemmesiden er nu oppe »
Vores hjemmeside er nu oppe at køre, og vi håber at du finder de oplysninger som du søger.

 

Råvarer »
Du kan nu også købe diverse råvarer, i tilfælde af at du mangler materialer som fx glasfibermåtte, hvis du selv skal foretage en reparation eller lignende med glasfiber. Se mere under produkter.

 

 

 

 

Kontakt:

Midtlollands Glasfiber v/ Peter Jensen

Banevænget 7

4930 Maribo

Tlf:   54782143

        20843842

Fax: 54782143

info@midtlollandsglasfiber.dk

 

 

© 2008 Midtlollands Glasfiber